Відкрито меморіальну дошку ЧЕРКАЛЮКУ ДМИТРУ ІВАНОВИЧУ

Опубліковано 30 травня 2023
Перегляди: 30
Відкрито меморіальну дошку ЧЕРКАЛЮКУ ДМИТРУ ІВАНОВИЧУ
У пам'ять про загиблого Героя за незалежність та суверенітет нашої Батьківщини – ДМИТРА ЧЕРКАЛЮКА в храмі Успіння Пресвятої Богородиці селища Верховина відправлено панахиду. Вшанувати пам'ять Захисника Дмитра Черкалюка прийшли родина, друзі, представники влади Василь Бровчук Юрій Філипчук Василь Мицканюк, педагоги, ліцеїсти та громадськість.
Меморіальну дошку Герою ДМИТРУ відкрили на фасаді Верховинського ліцею. Памʼятний знак освятив настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці Юрій Стефлюк.
Черкалюк Дмитро Іванович народився 03 листопада 1997 року в селищі Верховина. З 2004 по 2013 рік навчався у Верховинській ЗОШ І-ІІІ ст., за роки навчання показав себе старанним, відповідальним і наполегливим учнем. Після закінчення 9-го класу всупив до Надвірнянського професійно-технічного училища, здобував спеціальність столяра. З юного віку займався спортом, півзахисник команди «Черемош», відвідував спортивні секції з боксу, боротьби. Добрий, веселий, щирий, мав багато друзів… У вирішальний для країни час Дмитро без вагань пішов на війну, бо ж знав, що він повинен бути там, повинен рятувати чужі життя. Тільки не знав, що ціною власного життя.
Дмитра Черкалюка нагороджено орденом «За заслуги перед Прикарпаттям» (посмертно.)
Вічна Слава Герою Дмитру!

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне