Проведено позачергову сесію районної ради

Опубліковано 05 липня 2019
Перегляди: 616

Сьогодні голова районної ради Іван Шкіндюк провів позачергову двадцять сьому сесію районної ради сьомого демократичного скликання.

В роботі сесії взяли участь заступник голови обласної ради Сергій Басараб, депутат обласної ради Микола Ілюк, голова райдержадміністрації Олег Лютий.

Сесію розпочато із вшанування молитвою усіх Героїв АТО, які загинули в боях з агресором на сході України.


Перед початком роботи сесії голова районної ради Іван Шкіндюк та голова райдержадміністрації Олег Лютий нагородили подяками Василя Федончака – тренера Верховинського ДЮСШ з рукопашу гопак, Діану Зітинюк - чемпіона України, члена збірної України з кікбоксингу, Владислава Палічука – чемпіона України з рукопашу гопак, кандидата у майстри спорту, Дмитра Дроняка - переможця всеукраїнського турніру з рукопашу гопак, Івана Рубаняка - чемпіона України з рукопашу гопак за досягнуті вагомі успіхи у розвитку фізичної культури і спорту Гуцульщини, Прикарпаття та України.

 

Депутати районної ради розглянули 5 питання порядку денного, зокрема: про передачу 10 ліжко-місць цілодобового стаціонару КНП «Яблуницька АЗПСМ», про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Яблуницька амбулаторія загальної практики сімейної медицини», про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.
Депутати прийняли звернення районної ради щодо недопущення можливого проросійського реваншу та про виділення додаткових коштів на покриття видатків по енергоносіях бюджетних установ району.

На цьому сесія районної ради завершила свою роботу.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне