Відбулася 28 сесія районної ради сьомого демократичного скликання

Опубліковано 01 серпня 2019
Перегляди: 1108

Сьогодні 01 серпня 2019 року голова районної ради Іван Шкіндюк провів 28 сесію районної ради сьомого демократичного скликання. Сесію розпочато із вшанування молитвою усіх Героїв АТО, які загинули в боях з агресором на сході України. В роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Микола Ілюк, голова райдержадміністрації Олег Лютий.

         Перед початком сесії голова районної ради Іван Шкіндюк та голова райдержадміністрації Олег Лютий подякували народному депутату України VІІІ скликання Солов’ю Ю.І. за відстоювання інтересів горян у вищому законодавчому органі країни, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Верховинського району та вручили Подяку. За багатолітню працю та з нагоди 60-річчя від дня народження керівники району  вручили депутату районної ради  Жичицькому Р. М. медаль за заслуги перед територіальною громадою Верховинського району.

 

Депутатами районної ради на двадцять восьмій сесії  розглянуто 16 питань, а саме: «Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку  району за  перше півріччя 2019 року»;  «Про підсумки виконання бюджету району та районного бюджету за  перше півріччя  2019 року»; «Про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік»; «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти  Верховинської районної ради Івано-Франківської області»; «Про затвердження примірного Положення і штатного розпису інтернату (пансіону) закладу загальної середньої освіти район»; «Про затвердження Статуту Верховинського ліцею імені Дмитра Ватаманюка Верховинської районної ради Івано-Франківської області»; «Про призначення директора комунального закладу освіти «Рівнянська початкова школа Верховинської районної ради Івано-Франківської області»; «Про припинення комунальної установи «Верховинська центральна районна лікарня» шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство»; «Про звіт комунального  некомерційного підприємства «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги»; «Інформація Верховинського районного лісгоспу про фінансово-господарську діяльність за 2018 рік та І півріччя 2019 року»; «Про надання дозволу Верховинському районному лісгоспу на укладення договору оренди транспортного засобу»; «Про звернення районної ради щодо виділення додаткових коштів на виплату заборгованості по заробітній платі працівникам КНП «Яблуницька АЗПСМ» в 2019 році». Також прийнято  звернення районної ради до президента України щодо збереження Верховинського району, як адміністративно-територіальної одиниці, про звернення районної ради щодо виділення додаткових коштів на виплату заробітної плати працівникам та покриття видатків по електроенергії бюджетних установ району у 2019 році та про звернення районної ради щодо зниження та тарифу на електроенергію для населення району. Депутатами по всіх розглянутих питаннях прийнято відповідні рішення.

 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне