Шановні працівники соціальної сфери району!

Опубліковано 01 листопада 2019
Перегляди: 283

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів району, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі.

Ми впевнені, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід для досягнення нової якості життя наших краян.

З нагоди свята бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів. Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя жителів Верховинщини! Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі, заслуженої шани та вдячності людей, снаги і завзяття в служінні народові України!

Голова районної ради Іван Шкіндюк

Перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Скуматчук

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне