Шановні жителі славного Гуцульського краю!

Опубліковано 28 грудня 2019
Перегляди: 318

Від усього серця раді вітати усіх Вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим 2020-м роком та Різдвом Христовим!


Ми знову перегортаємо ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. 2019 рік був щедрим на добрі справи, багатим на пам’ятні події. Багато у чому ми досягли успіху, але окремі завдання чекають вирішення в майбутньому!


Переконані, не зважаючи на труднощі й проблеми, незмінними залишаться у нашому житті такі цінності, як людська гідність, патріотизм, честь, любов, дружба, співчуття і віра у щасливе майбутнє. Новий рік – це час нових сподівань, здійснення заповітних бажань, символ оновлення і змін. Тому у 2020 році ми зможемо успішно реалізувати важливі завдання, будемо терпимі і толерантні один до одного, щоденною працею перетворювати мрії у реальність.
Від усієї душі зичу усім вам миру, щасливої долі, міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай ваша праця буде корисною та потрібною людям, а перемоги – вагомими та переконливими. Бажаю, щоб кожен день Нового року наповнювався цікавими справами, теплом і спокоєм світилися вікна ваших осель, а негаразди обходили їх стороною.
Щасти Вам у всіх добрих починаннях в ім’я добробуту та процвітання рідного краю, рідної України!
З Новим 2020 роком!

Голова районної ради Іван Шкіндюк

Голова райдержадміністрації Василь Бровчук

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне