Чому влада не хоче чути людей?!

Опубліковано 27 січня 2020
Перегляди: 381

Сьогодні представники від Верховинського району були на засіданні міжвідомчої регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів області під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук. Верховинці представили рішення сесій сільських, районної рад, підписи людей, але урядовцям байдуже, що люди думають і як будуть у майбутньому жити. Вони просто нищать українські села, об’єднуючи їх десятками в одну громаду, наступний крок – закриття районів і виселення за кордон корінного населення, їдьте там заробляйте гроші, для України українці не потрібні.


Ми мовчимо, думаємо, що нарозумляться, але куди там, їхня місія – знищити українське село, культуру, історію, звичаї, традиції. Нас хочуть зробити рабами, другорядними людьми. Як так можна, скільки терпіти і мовчати. Невже Україна не для українців, невже рідна земля не може прогодувати рідних дітей. Скільки нас будуть нас нищити і рахувати за бидло? Скільки ще має пройти майданів, щоб вельможі зрозуміли, що українці хочуть нормально жити у своїй державі. Створюються штучні умови, щоб гуцули покидали свої, нажиті у високогір’ї Карпат, місця.


Нас, Верховинців, носіїв стародавньої української культури знищують. На даний час працівникам бюджетної сфери не виплачена заробітна плата за грудень минулого року, 35 мільйонів грн. не вистачає коштів на цей рік. Верховна Рада, Президент, уряд і міністерства не реагують на наші звернення. А хто ми для них? Друзі хто прочитав поширте інформацію для інших, бо це крик душі.
На Верховинщині живуть нормальні люди, свідомі українці. Ми любимо свою землю, любимо Україну, і не має право влада нас не чути і не розуміти.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне