Тридцята сесія районної ради завершила свою роботу

Опубліковано 27 лютого 2020
Перегляди: 252

Сьогодні, 27 лютого, у залі засідань районної ради проведено друге пленарне засідання тридцятої сесії Верховинської районної ради сьомого демократичного скликання. У роботі сесії взяли участь депутати обласної ради Сергій Басараб, Микола Ілюк, голова райдержадміністрації Василь Бровчук, начальники управлінь та відділів РДА, селищний та сільські голови, керівники установ та організацій району.


Вшановано Молитвою українських воїнів, які загинули в боях з російським агресором на сході України.
Районна рада присвоїла почесне звання Майстер народної творчості Верховинщини» Марії Ілюк та Оксані Ілюк – майстрам декоративно-прикладного мистецтва з розпису гуцульських писанок та вишивки. Одразу ж після прийняття рішення голова районної ради Іван Шкіндюк та голова райдержадміністрації Василь Бровчук вручили верховинським майстриням посвідчення.


Районна рада розглянула наступні питання: інформацію начальника Верховинського відділення поліції Косівського відділу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Богдана Сокола про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Верховинського району протягом 10 місяців 2019 року; про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Верховинського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури у 2019 році; про затвердження тарифів на вивіз твердих побутових відходів; про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік; про звернення районної ради про включення у вартість медичних послуг, які надаються КНП «Верховинська районна лікарня», доплати до заробітної плати у розмірі 25 відсотків; про звернення районної ради щодо включення КНП «Верховинська районна лікарня» Верховинської районної ради у перелік опорних закладів охорони здоров’я Івано-Франківської області; про звернення районної ради щодо зимового обслуговування автомобільних доріг; про підтримку рішення Яворівської районної ради Львівської області; про підтримку рішення Тисменицької районної ради; про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 26.01.2016 року «Про структуру і чисельність виконавчого апарату районної ради та чисельність працівників, що працюють за цивільно-правовими угодами»; про перейменування Буковецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Верховинської районної ради Івано-Франківської області; про програму розвитку вторинної медичної допомоги в с. Яблуниця Верховинського району на 2020 рік; про перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації; про звернення районної ради щодо незабезпеченості заробітною платою працівників бюджетних установ.
З розглянутих питань прийнято відповідні рішення. На цьому тридцята сесія Верховинської районної ради сьомого демократичного скликання завершила свою роботу.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне