СТВОРЕНО ВЕРХОВИНСЬКИЙ МУЗЕЙ КНИГИ ПРО ГУЦУЛІВ І ГУЦУЛЬЩИНУ

Опубліковано 28 липня 2020
Перегляди: 235

27 липня 2020 року Верховинська районна рада на пленарному засіданні прийняла рішення, згідно з яким створено Верховинський музей книги про гуцулів і Гуцульщину. Музей створено з метою збереження і примноження культурно-мистецький цінностей, літературного надбання своїх попередників та книжкового багатства про гуцулів і Гуцульщину письменників, краєзнавців, дослідників Гуцульщини сучасності, розвитку музейної справи на Верховинщині.
Даним рішенням районної ради затверджено склад Оргкомітету з організації створення, підготовки приміщення та влаштування експозицій Верховинського музею книги про гуцулів і Гуцульщину.
Координатором з організації створення музею призначено заступника керуючого справами виконавчого апарату районної ради Василя Нагірняка, якому доручено підготувати положення про музей на чергову сесію районної ради. Контактний телефон: 098 588 8990.
Верховинський Музей книги про гуцулів і Гуцульщину формуймо разом. Кожен, хто запропонує для Музею книжкові видання, фото, відеоматеріали, рукописи про Гуцульський край, буде занесений до Почесної книги музею. Відвідувачі знатимуть поіменно книгодавців-патріотів. Вони зостануться у пам’яті гуцулів і Гуцульщини нинішнього та прийдешніх поколінь.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне