З Днем Незалежності, рідна Україно!

Опубліковано 24 серпня 2020
Перегляди: 258

Голова районної ради Іван Шкіндюк взяв участь в урочистих заходах з нагоди 29-ї річниці Незалежності України.

День незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Відзначення Дня народження Незалежної України відбулося у селищі Верховина на Співочому полі за участю заступниці начальника управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації Мирослави Корнелюк, голови районної державної адміністрації Василя Бровчука, голови селищної ради Василя Мицканюк, священнослужителів району, працівників районної державної адміністрації, районної ради та керівників районних установ, організацій, громадськості та представників ЗМІ.

Іван Шкіндюк у своєму вітальному слові наголосив, що у такий прекрасний День ми святкуємо своє право бути вільними, що дух сильної української держави нас супроводжує крізь роки і цього року ми переконалися, що у єдності сила, адже ми зробили неможливе - ми зберегли Верховинський район. Іван Юрійович подякував воїнам АТО, медикам, вчителя, волонтерам та всім хто вірить у нашу країну, та побажав сили та здоров»я всім присутнім.

З нагоди Дня Незалежності відбулося урочисте нагородження спільними грамотами райдержадміністрації та райради за вагомий внесок в розвиток державотворення.

Захід продовжили святковим концертом народний артист України Михайло Кривень, поет, композитор, виконавець власних пісень Богдан Кучер, кращі мистецькі колективи району, а також окремі виконавці подарували присутнім святковий настрій.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне