Проведено позачергову тридцять другу сесію Верховинської районної ради VІІ демократичного скликання

Опубліковано 27 серпня 2020
Перегляди: 1750

Сесію проведено під головуванням голови районної ради Івана Шкіндюка. У сесії взяв участь голова райдержадміністрації Василь Бровчук.
Затверджено контингент та розмір батьківської плати за навчання учнів у Верховинській дитячій школі мистецтв до 01 січня 2020 року.


Схвалено ряд звернень до керівництва держави, уряду та Верховної Ради України: щодо гірської політики інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку у гірських та високогірних регіонах України; щодо незабезпеченості коштами на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ району; щодо врахування інтересів сільгоспвиробників; щодо підключення до цифрової телемережі стандарту DVB-Т-2
Районна рада підтримала звернення Івано-Франківської обласної ради щодо недопустимості перегляду мовного законодавства
Відповідно до Законів «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту, розглянувши листа відділу освіти райдержадміністрації та рекомендації постійної комісії, рада припинила діяльність шляхом ліквідації комунального закладу освіти «Воловівська початкова школа Верховинської районної ради» та внесла зміни до Статуту Кривопільського ліцею імені Василя Портяка Верховинської районної ради.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне