Шановні працівники сільського господарства!

Опубліковано 15 листопада 2020
Перегляди: 191
Щиросердечно вітаю вас із професійним святом. Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібові.
Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.
Завдяки наполегливій праці аграріїв з року в рік удосконалюються технології сільськогосподарського виробництва. Ви берете активну участь у створенні сучасної та дієздатної інфраструктури агропромислового комплексу. Завдяки вам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є хліб, і до хліба!
Хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! Бажаю добра та творчої наснаги. Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!
Голова районної ради Іван Шкіндюк

 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне