Про скликання першої сесії районної ради VІІІ демократичного скликання

Опубліковано 11 грудня 2020
Перегляди: 354

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від __11 грудня___2020 р. №_114-р_____

селище Верховина

 

Про скликання першої

сесії районної ради

VІІІ демократичного скликання

 

На підставі ст. 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Скликати першу сесію районної ради VІІІ демократичного скликання (третє пленарне засідання) 16 грудня 2020 року (початок роботи об 11.00 годині) з наступним порядком денним:
  2. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Дзюбака М.П. та визнання повноважень депутата районної ради Романюка В.В. .
  3. Про вихід із складу засновників та передачу Верховинській селищній раді підприємств, установ та організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району.
  4. Про вихід із складу засновників та передачу Верховинській селищній раді майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району.
  5. Про вихід із складу засновників та передачу Білоберізькій сільській раді підприємств, установ та організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району.
  6. Про вихід із складу засновників та передачу Білоберізькій сільській майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району.
  7. Про вихід із складу засновників та передачу Зеленській сільській раді підприємств, установ та організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району.
  8. Про вихід із складу засновників та передачу Зеленській сільській раді майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району.
  9. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Верховинської районної ради та опис посвідчення.
  10. Різне.

 

  1. На сесію районної ради запросити: голову райдержадміністрації, заступника голови райдержадміністрації, селищного та сільських голів, представників ЗМІ.

 

  1. Виконавчому апарату районної ради забезпечити проведення сесії районної ради з дотриманням санітарно-гігієнічних норм відповідно до чинних нормативних документів МОЗ та рекомендації Всесвітньої ООЗ.

 

 

 

Голови районної ради                                                               Юрій Філипчук

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне