ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ЗАКЛИКАЄ ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ

Опубліковано 25 березня 2021
Перегляди: 241

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ЗАКЛИКАЄ ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ

 

     У зв’язку із ускладненням епідемічної ситуації у Івано-Франківській області, яка спричинена коронавірусом, щоденно проводять заходи щодо недопущення поширення серед населення COVID-19. Працівниками Верховинського районного відділу  ГУ Держпродслужби в Івано-Франківській області здійснюються   моніторинги закладів громадського користування.

    Спеціалістами Держпродслужби спільно із правоохоронцями здійснено перевірки суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (кафе, бари, їдальні), агропродовольчого ринку , об′єкти торгівлі не продовольчими товарами, об’єкти торгівлі продовольчими товарами, перукарні, стоматкабінети . Усього спеціалістами перевірено від початку року 964 суб’єкти господарювання. Загалом, власники та працівники закладів, а також їхні відвідувачі дотримуються правил карантину: носять маски та тримають соціальну дистанцію. Щоправда, не обійшлося і без порушень, серед яких зафіксовано відсутність обмежувальних розміток на підлозі у окремих закладах торгівлі, а також відсутність захисних масок. У результаті на порушників складено 23 адмінпротоколів.

      У зв’язку із посиленням в області заходів, передбачених Постановою КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», вкотре закликаємо усіх бути пильними, дотримуватися усіх вимог карантину, щоб зменшити розповсюдження небезпечної хвороби серед населення.

     Моніторинг закладів торгівлі та громадського харчування  триватиме до закінчення карантинних обмежень.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне