Засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, будівництва, туризму, екології, лісового, сільського і дорожнього господарства, комунальної власності, розвитку малого та середнього бізнесу

Опубліковано 20 квітня 2021
Перегляди: 183

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, будівництва, туризму, екології, лісового, сільського і дорожнього господарства, комунальної власності, розвитку малого та середнього бізнесу(голова комісії Василь Бровчук).

На комісії розглянуто проєкти рішень, зокрема: Інформація Верховинського комбінату комунальних підприємств про організацію роботи зі збору та вивезення сміття і твердих побутових  відходів та надання населенню і суб’єктам підприємницької діяльності інших послуг. Про внесення змін до рішення районної ради від 26 січня 2021 року «Про оренду майна спільної власності територіальних громад Верховинського району». Про затвердження примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна та положення про особливості та порядок передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища району. Про намір передачі в оренду Верховинській районній державній адміністрації майна спільної власності територіальних громад.  Про намір передачі в оренду Верховинській районній державній адміністрації частини адмінбудівлі  по вул. Франка, 21. Про намір передачі в оренду Верховинській селищній раді майна спільної власності територіальних громад. Всі питання погоджено та рекомендовано винести на розгляд сесії.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне