ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ЗАКЛИКАЄ ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ

Опубліковано 21 квітня 2021
Перегляди: 179

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ЗАКЛИКАЄ ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ

     Працівниками Верховинського районного відділу  ГУ Держпродслужби в Івано-Франківській області здійснюються   моніторинги закладів громадського користування.

    Спеціалістами Держпродслужби спільно із правоохоронцями здійснено перевірки суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (кафе, бари, їдальні), агропродовольчого ринку, об′єкти торгівлі не продовольчими товарами, об’єкти торгівлі продовольчими товарами, перукарні, стоматкабінети . Усього спеціалістами перевірено від початку року 1483 суб’єкти господарювання. Загалом, власники та працівники закладів, а також їхні відвідувачі дотримуються правил карантину: носять маски та тримають соціальну дистанцію. Щоправда, не обійшлося і без порушень, серед яких зафіксовано відсутність обмежувальних розміток на підлозі у окремих закладах торгівлі, а також відсутність захисних масок. У результаті на порушників складено 51 адмінпротоколів.

      У зв’язку із наближенням Великодніх  свят  вкотре закликаємо усіх бути пильними, дотримуватися усіх вимог карантину, щоб зменшити розповсюдження небезпечної хвороби серед населення.

     Моніторинг закладів торгівлі та громадського харчування  триватиме до закінчення карантинних обмежень.

 Начальник Верховинського

Відділу Держпродспоживслужби                       Ігор Раховський

 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне