відбулася позачергова сьома сесія районної ради VІІІ демократичного скликання

Опубліковано 23 квітня 2021
Перегляди: 240
Сьогодні відбулася позачергова сьома сесія районної ради VІІІ демократичного скликання, яку провів голова районної ради Юрій Філипчук. Перш ніж розпочати роботу позачергової 7 сесії настоятель церкви УПЦ КП «Перенесення мощей Святого Миколая» села Бережниця Ігор Ребенчук виголосив молитву «Отче наш» за усіх Героїв АТО, які загинули в боях з агресором на сході України та на добру працю. Після чого голова районної ради Юрій Філипчук та голова районної державної адміністрації Василь Бровчук вручили вітальні листівки з нагоди Дня народження депутатам районної ради Вірі Григорчук та Ользі Рибарук.
На пленарному засіданні були присутні: начальник Верховинського районного відділення Служби безпеки України Юрій Цебрук, начальник Верховинського районного відділення поліції Богдан Сокол, сільський голова с.Зелене Володимир Феркаляк, заступник селищного голови Оксана Чубатько, редактор газети «Верховинські вісті» Дмитро Кіращук.
До проєкту порядку денного сесійного засідання та за пропозицією президії районної ради на розгляд депутатів було внесено 13 питань:
Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Пилипюка В.В. та визнання повноважень депутата районної ради Дмитроняк Г.М.. Про підсумки виконання районного бюджету за 1 квартал 2021 року. Інформація Верховинського комбінату комунальних підприємств про організацію роботи зі збору та вивезення сміття і твердих побутових відходів та надання населенню і суб’єктам підприємницької діяльності інших послуг. Про Угоду між районною радою та селищною і сільськими радами Верховинського району Івано-Франківської області. Про внесення змін до рішення районної ради від 26 січня 2021 року «Про оренду майна спільної власності територіальних громад Верховинського району». Про затвердження примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна та положення про особливості та порядок передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища району. Про намір передачі в оренду Верховинській районній державній адміністрації майна спільної власності територіальних громад. Про намір передачі в оренду Верховинській районній державній адміністрації частини адмінбудівлі по вул. Франка, 21. Про намір передачі в оренду Верховинській селищній раді майна спільної власності територіальних громад. Про підтримку рішення Івано-Франківської районної ради від 31 березня 2021 року № 70/2021 «Про підтримку рішення Солотвинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області від 19.03.2021 № 240/05/2021 «Про звернення щодо недопущення ліквідації державного підприємства «Солотвинське лісове господарство». Про внесення змін до рішення районної ради від 19.03.2021 року «Про передачу селищній та сільським радам шкільних автобусів. Про звернення районної ради. Про звернення депутатів районної ради до Президента України щодо зриву кампанії з вакцинації (не прийнято).
По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне