ІV фестиваль духовної пісні «Співаймо Господу, співаймо»

Опубліковано 23 червня 2021
Перегляди: 294
Відбувся ІV фестиваль духовної пісні «Співаймо Господу, співаймо» у актовій залі Верховинського ліцею в якому взяли участь єпископ Юліан Коломийської єпархії ПЦУ, духовенство району, постійна комісія Івано-Франківської обласної ради з питань культури, духовності та інформаційної політики Мирослава Корелюк, Мар’яна Гринечко, Наталія Кава, Наталія Перцович; представники влади Світлана Ілійчук, Світлана Уршеджук, Василь Мицканюк, Оксана Чубатько та інші.
На даному заході взяли участь 12 хорових колективів Верховинщини, які співали духовні твори і мелодійні церковні пісні. Фестиваль розпочато із спільної молитви та духовної настанови Єпископа Юліана, а також подякував всім хто долучився до цього заходу організаторам, священикам, учасникам фестивалю за їхню любов до хорового співу та бажання прославляти Господа нашого. «Я сьогодні з великою приємністю бачу серед хористів багато молоді . Це означає, що Україна, яка завжди славилася хоровим мистецтвом, й надалі розвиватиметься в цьому напрямку, ця наша спільно започаткована справа щороку буде тішити та наповнювати наші серця радістю, прославляючи Господа», — сказав Владика Юліан.
Після слів Єпископа зі щирими вітаннями звернулись до всіх присутніх представники влади.
На завершенні фестивалю прозвучала молитва за Україну «Боже, Великий, Єдиний» у спільному виконанні хорових колективів. Також були вручені грамоти та подяки творчим колективам і виконавцям, які взяли участь у фестивалі духовної пісні.
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне