засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Опубліковано 24 вересня 2021
Перегляди: 144
Голова районної ради Юрій Філипчук взяв участь у черговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яку провів голова райдержадміністрації, голова районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Василь Бровчук. В роботі комісії взяли участь начальник Заболотовської дільниці Дністровського басейнового управління водних ресурсів Микола Подюк та члени комісії.
Під час засідання першочергово заслухали питання про виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».
Заслухавши інформацію доповідачів та враховуючи рішення державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки від 21.09.2021 року відповідно до якого з 23 вересня 2021р. в усіх регіонах України встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, комісія вирішила запровадити на території району обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.
З метою забезпечення організації освітнього процесу рекомендовано головам територіальних громад Верховинської селищної ради, Білоберізької та Зеленської сільських рад вжити заходів, зокрема, забезпечити можливість та організацію вакцинації педагогічних та інших працівників закладів освіти, за допомогою існуючих пунктів щеплень та виїзних мобільних груп.
Голова РДА Василь Бровчук зауважив, що станом на сьогодні в районі продовжують працювати усі навчальні заклади загальної середньої освіти, оскільки охоплення вакцинацією педагогічних працівників складає більше 80%. Зокрема, Білоберізька територіальна громада – 92 % (10 навчальних закладів), Зеленська територіальна громада – 84% (3 навчальні заклади), Верховинська територіальна громада – 86% (19 навчальних закладів).
Додатково розглянуто питання про стан готовності об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Обговорено стан забезпеченості бюджетних установ паливними дровами та стан автомобільних доріг місцевого значення і забезпечення в зимовий період стабільного транспортного сполучення з населеними пунктами району.
За результатам обговорення вищезазначених питань були напрацьовані протокольні доручення та прийняті рішення із зазначенням відповідальних осіб та термінів їх виконання.
 
 
 
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне