Відзначення Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні

Опубліковано 27 вересня 2021
Перегляди: 177
з нагоди відзначення Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні голова районної ради Юрій Філипчук, голова районної державної адміністрації Василь Бровчук зустрілися з працівниками Верховинського відділення Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету ім..В.Стефаника, які привітали викладацький колектив з професійним святом.
«Напрямок розвитку туризму визначено одним із пріоритетних в соціально-економічному розвитку Верховинщини. Завдяки праці людей, пов'язаних з цією галуззю, з'являються цікаві ідеї і нові маршрути, розвивається інфраструктура, зростає туристичний потік.
Протягом багатьох років ви виховуєте у дітей любов до туризму, спорту, природи рідного краю, вчите дружбі, взаємодопомозі і здоровому способу життя. Ми горді успіхами наших студентів .
Побажали міцного здоров'я, щастя, благополуччя, невичерпної творчої наснаги та нових звершень задля процвітання Верховинщини.
На завершення вручили спільні Грамоти за вагомий вклад у навчання підростаючого покоління та з нагоди Всесвітнього Дня туризму.
 
 
 
 
 
 
  
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне