Відзначено працівників сільського господарства !

Опубліковано 23 листопада 2021
Перегляди: 163
Відзначено працівників сільського господарства !
Сьогодні відбулись урочисті збори у форматі «круглого столу» з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства. У якому взяли участь голова районної ради Юрій Філипчук, голова районної державної адміністрації Василь Бровчук, перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Уршеджук, голова громадської спілки «Гуцульські сирні плаї» Олег Величко, голова громадської спілки «Асоціація Карпатських ватагів» Іван Мойсюк та представники фермерських господарств.
Юрій Юрійович привітав усіх причетних з святом та підкреслив, що сільське господарство завжди відігравало та відіграє важливу роль у житті кожної людини, від вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання рідної Гуцульщини.
Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі щодня долучається до важливих сільськогосподарських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Щиро бажаю Вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної снаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України!
Після чого голова районної ради Юрій Філипчук, голова районної державної адміністрації Василь Бровчук вручили Грамоти поважним господарям Верховинщини.
 
 
 
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне