Повторний конкурс на заміщення вакантної посади

Опубліковано 24 листопада 2021
Перегляди: 186

УКРАЇНА

ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА РАДА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

_________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 22 листопада 2021р №50-р

селище Верховина

 

Про оголошення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро»

Відповідно до Кодексу Законів про працю України, статті 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", рішень Верховинської районної ради від 05.03.2015 року «Про управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища району»,  від 15.07.2015 року «Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району», рішення постійної комісії районної ради від 16 листопада 2021 року «Про конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро»:

  1. Оголосити повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро» з визначенням умов проведення конкурсу, згідно додатку.
  2. Документи претендентів приймаються з11.2021 до 28.12.2021р. за адресою: Верховинська районна рада, смт.Верховина, вул.Франка, 20.
  3. Конкурс провести12.2021 року.
  4. Начальнику відділу комунального майна, правового та кадрового забезпечення виконавчого апарату районної ради В.Кавінському забезпечити оприлюднення інформації про проведення конкурсу в районній газеті «Верховинські вісті» та на інтернет-сторінці районної ради.
  5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого апарату районної ради Світлану Ілійчук.

 

Голова районної ради                                                     Юрій ФІЛИПЧУК

      Додаток

до розпорядження голови

районної ради

від 22.11.2021р. 50-р

 

Умови проведення конкурсу

на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро»

Верховинська районна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро» (смт.Верховина).

  1. Строк і місце приймання документів для участі в конкурсі

Документи приймаються з 29.11.2021 до 28.12.2021р. за адресою: Верховинська районна рада, смт.Верховина, вул.Франка, 20.

  1. Вимоги до кандидатів на посаду

Кандидатом  на посаду директора може бути особа, яка:

  • має вищу освіту за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавр, спеціаліст або магістр за спеціальностями, що відповідають профілю діяльності підприємства;
  • знає закони, постанови, розпорядження, та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності підприємства;
  • має досвід управління на підприємствах, установах або організаціях незалежно від форм власності (в тому числі господарських товариствах), або в органах державної влади, органах місцевого самоврядування;
  • вільно володіє державною мовою;
  • має високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності, може за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки;
  • щодо якої відсутні обставини, передбачені в пункті 3 цього оголошення.
  1. Умови проведення конкурсу

Конкурс проводиться згідно з Положенням про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ та закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району, затвердженим рішенням Верховинської районної ради від 15.07.2015 року «Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Верховинського району».

Засідання конкурсної комісії є відкритими для представників засобів масової інформації, і громадськості.

Не може бути кандидатом на посаду особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або обмежено дієздатною;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку (окрім реабілітованої особи), або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • притягалася на підставі обвинувального вироку, який набрав законної сили, до кримінальної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією;
  • відповідно до вироку суду, що набрав законної сили, позбавлена права займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або обіймати певні посади;
  • є або була членом організації, утворення і діяльність якої заборонено законом або судом із 24 серпня 1991 року;
  • не подала декларацію за минулий рік за формою декларації, встановленою для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у випадку, якщо повинна була її подавати.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:

-  заява кандидата про участь в конкурсі на посаду Керівника;

-  особова картка (форма П-2);

-  дві фотокартки розміром 3х4 см;

-  автобіографія;

-  копія паспорта та, при наявності, ідентифікаційного коду;

-  копія трудової книжки;

-  копія диплома про освіту (наукові ступені, інші відзнаки);

-  копія документа, що засвідчує рівень володіння державною мовою.

-  згода кандидата на збір і обробку персональних даних;

-   програму розвитку підприємства;

-  інші документи за рішенням конкурсної комісії.

Кандидат також може подати інші додаткові матеріали на власний розсуд.

Кандидат має пред’явити оригінали документів на участь у конкурсі, копії яких подаються ним до конкурсної комісії.

Документи подаються в паперовому вигляді.

 

Керуючий справами

виконавчого апарату районної ради                                   Світлана ІЛІЙЧУК

 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне