Робоча зустріч щодо реалізації проекту «Підтримка виробників сиру Івано-Франківської області щодо реєстрації Географічних Зазначень в Україні» що фінансується Європейським Союзом.

Опубліковано 24 квітня 2019
Перегляди: 395


Заступник голови районної ради Іван Маківничук, радник голови районної ради Марія Маківничук взяли участь у робочій зустріч з реалізації проекту «Підтримка виробників сиру Івано-Франківської області щодо реєстрації Географічних Значень в Україні» що фінансується Європейським Союзом.

Міжнародний експерт проекту Анжель Постоль, національні експерти проекту Ганна Антонюк та Тарас Антонюк детально висвітлили всі аспекти роботи асоціації виробників регіонального продукту та перспективи розвитку сільських територій, активізації агротуризму.

Семінар відбувся за участі заступника  голови райдержадміністрації Світлана Уршеджук, спеціалістів відділу агропромислового розвитку, економічного розвитку та торгівлі, орендарів полонин, господарів представників НПП «Верховинський» та громадських організацій району.

В ході семінару обговорили основні аспекти забезпечення високої якості традиційного продукту – бринзи гуцульської, виробили основні вимоги до технологічного процесу виробництва бринзи, детально обговорили специфікацію бриндзи гуцульської та ухвалили рішення подати специфікацію на затвердження до Міністерства аграрної політики України.

Обговорили логотип громадської організації «Асоціація карпатських ватагів» та прийняли в члени асоціації 5 нових учасників, а саме Івана та Ярослава Зеленчуків, Івана Максим»юка, Юрія Стефурака та ДП «Гринявське лісове господарство».

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне