Проведено тринадцяту сесію районної ради VІІІ демократичного скликання

Опубліковано 22 грудня 2021
Перегляди: 139
Проведено тринадцяту сесію районної ради VІІІ демократичного скликання головою районної ради Юрієм Філипчуком.
Перш ніж розпочати роботу 13 сесії - депутати районної ради та присутні виголосили молитву «Отче наш» за усіх Героїв АТО, які загинули в боях з агресором на сході України та на добру працю. Після чого голова районної ради Юрій Філипчук, голова районної державної адміністрації Василь Бровчук вручили Грамоту з нагоди Дня місцевого самоврядування депутату районної ради Василю Романюку.
Всього обрано до районної ради депутатів - 26, присутніх на сесії – 19 депутатів. В роботі сеcії взяли участь керівники районних служб, установ, а саме: начальник РВ СБУ у Верховинському районі Цебрук Ю.С., начальник районного відділення поліції ГУ НП в Івано-Франківської області Сокол Б.В., начальник Верховинського відділу Косівської окружної прокуратури Ковалюк В.П., начальник відділу у Верховинському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області Ілюк В.Д.
До проєкту порядку денного сесійного засідання районної ради на розгляд депутатів було внесено 6 питань, зокрема: 1. Про внесення змін до районного бюджету на 2021 рік. Доповідав:Всеволод Ватаманюк – начальник фінансового управління райдержадміністрації. 2. Про районний бюджет на 2022 рік. Доповідав: Всеволод Ватаманюк – начальник фінансового управління райдержадміністрації. 3. Про план роботи районної ради восьмого демократичного скликання на 2022 рік. Доповідала: Світлана Ілійчук – керуюча справами виконавчого апарату районної ради. 4. Про затвердження районної програми розвитку місцевого самоврядування на 2022 рік. Доповідав: Юрій Філипчук – голова районної ради. 5. Про затвердження районної програми з питань розвитку фізичної культури і спорту Верховинського району на 2022 рік.
Доповідав: Юрій Філипчук – голова районної ради. 6. Про затвердження районних програм на 2022 рік. Доповідав: Василь Бровчук – голова районної державної адміністрації, депутат районної ради.
По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Коментувати

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне