Шановні медичні працівники!

Опубліковано 17 червня 2022
Перегляди: 101

Шановні медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята –

Дня медичного працівника.

Професія медика в усі часи була чи не найпотрібнішою, адже саме від лікарів залежить збереження здоров’я нації, розвиток гармонійного суспільства та держави. Особливо важливою є роль медиків у період війни та надзвичайних ситуацій, коли професійна діяльність межує із самопожертвою. На превеликий жаль, через агресію з боку росії українським медикам доводиться працювати в умовах бойових дій, ставлячи під загрозу не лише власну безпеку, а часто й життя.

Ми живемо у дуже непростий для держави і кожного з нас час. Але саме в ці переломні моменти історії проявляються висоти людського духу, національної гідності, людяності, відданості клятві лікаря України. І наші медики з честю витримують всі випробування разом зі своїм народом.

Висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість, адже здорові рідні і близькі – це щастя для кожної родини.

Низький уклін вам за вірність благородному покликанню і обов’язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

Щиро бажаю усім, хто турбується про здоров’я і життя громадян, міцного здоров’я, завзяття, творчої наснаги та гарного настрою.

Нехай у вашому домі завжди панує мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість і виваженість, а клятва Гіппократа ніколи не буде для вас обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

Зі святом! Щастя вам і добра!

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне