Проведено чергову 18 сесію районної ради

Опубліковано 27 жовтня 2022
Перегляди: 73
Проведено чергову 18 сесію районної ради
Сьогодні, 27 жовтня відбулося чергове засідання 18 сесії районної ради VІІІ демократичного скликання, яку провів голова районної ради Юрій Філипчук. Перш ніж розпочати роботу сесії - священник церкви «Вознесіння Христа Спаса» села Буковець Петро Соколовський виголосив молитву «Отче наш» за усіх Героїв, які загинули в боях з агресором та Героїв, які знаходяться в зоні бойових дій на території України, а також благословив на добру працю.
В роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів районної ради, а також керівники: голова райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Василь Бровчук, перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Уршеджук, начальник відділу Косівської окружної прокуратури Василь Ковалюк, начальник Верховинського комбінату комунальних підприємств Володимир Мицканюк, редактор районної газети «Верховинські вісті» Дмитро Кіращук, селищний голова Василь Мицканюк, начальник відділу бюджету та економіки фінансового управління райдержадміністрації Олена Білоголова, т.в.о.директора КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» Василина Грепіняк, в.о.начальника відділу у Верховинському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області Марія Бобрук.
До порядку денного сесійного засідання районної ради на розгляд депутатів було внесено 10 питань, зокрема: 1. Про підсумки виконання районного бюджету за 9 місяців 2022 року. 2. Про внесення змін до районного бюджету на 2022 рік. 3. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Верховинського відділу Косівської окружної прокуратури за 8 місяців 2022 року. 4. Про результати роботи КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро» за ІІІ-ІV квартал 2021 року та І півріччя 2022 року. 5. Інформація про роботу відділу у Верховинському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області за І півріччя 2022 року. 6. Про надання дозволу Верховинському районному лісгоспу на продовження договору оренди транспортного засобу. 7. Інформація про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Білоберізької сільської ради за 2021 рік. 8. Інформація про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Зеленської сільської ради за 2021 рік. 9. Про виконання рішення районної ради від 29.07.2022 року «Про депутатський запит Г.Дмитроняк». 10. Про виконання рішення районної ради від 29.07.2022 року «Про депутатський запит О.Петріянчук».
По всіх питаннях прийнято відповідні рішення

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне