Без традиції — немає культури, а без культури — немає нації

Опубліковано 09 листопада 2022
Перегляди: 302
Без традиції — немає культури,
а без культури — немає нації.
Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша Гуцульщина - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.
Сьогодні, 9 листопада в залі дитячої школи мистецтв з професійним святом працівників культури привітали голова районної ради Юрій Філипчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук, Верховинський селищний голова Василь Мицканюк, заступник селищного голови Оксана Чубатько та начальник відділу культури Оксана Коломийчук.
Священнослужителі громади виголосили молитву за мир і спокій в Україні.
Представники влади привітали народних аматорів у вітальному слові та побажали мирного неба в Україні, теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної енергії.
Грамотами та подяками за вагомий внесок у розвиток мистецької освіти, аматорського мистецтва, збереження та примноження здобутків української національної культури, активну участь у культурно-мистецькому житті району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва нагороджено кращих працівників.
Учасники заходу мали змогу насолодитися музичними виступами талановитих виконавців.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне