16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв'язку

Опубліковано 16 листопада 2022
Перегляди: 139
16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв'язку
Вітаю з Днем працівників радіо, телебачення і зв'язку усіх підкорювачів українського ефіру. Це професійне свято як тележурналістів і радійників, так і зв'язківців, працівників інтернет-комунікацій, режисерів, операторів, продюсерів. Усіх, хто допомагає нам кожного дня отримувати з ефіру всю доступну інформацію та новини.
Останнім часом ми відчули, наскільки це важливо – залишатись на хвилі України. Бачимо, як російські окупанти в першу чергу намагаються відрізати місцевих мешканців від українського теле- і радіомовлення, від українського Інтернету. Бо правдиві новини та контакт з близькими людьми з вільної території – це теж спротив загарбникам. Що вже казати про таку зброю, як передані телефоном координати скупчень техніки та живої сили ворога.
Звичайно, війна змінила пріоритети телевізійних та радійних журналістів. Ми всі стали суворішими, як і український ефір. Але скільки ж в нас з’явилося нових програм, скільки пісень нового героїчного часу ми слухаємо, як спрагло ловимо новини про перемоги наших славних Збройних Сил. І все це завдяки невтомній роботі 24/7 працівників радіо, телебачення і зв'язку. Тож бажаю їм професійних і життєвих успіхів, невичерпного креативу і найширшої аудиторії слухачів і глядачів.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне