Верховинщина зустрічала Героя-захисника ВАСИЛЯ ГАВРИЛЮКА

Опубліковано 25 листопада 2022
Перегляди: 115
Верховинщина зустрічала Героя-захисника ВАСИЛЯ ГАВРИЛЮКА
Сьогодні Верховинщина зустріла загиблого ВАСИЛЯ ГАВРИЛЮКА біля Стели Героїв Небесної Сотні, незважаючи на холод, з прапорами, лампадками та квітами жителі селища та сіл прийшли віддати останню шану мужньому Захиснику, священнослужителі відправили панахиду. Опісля траурний кортеж вирушив до церкви Різдва Пресвятої Богородиці в село Криворівня, де односельці – зможуть попрощатись з Героєм.
ВАСИЛЬ ГАВРИЛЮК народився у селі Криворівня Верховинського району 29 травня 1981 року. Проживав із сім'єю у селі Яворів. 09 травня 2022 року пішов служити добровольцем у прикордонні війська. Проходив вишкіл у м.Хусті, м.Львові, потім виконував завдання біля кордону з Білоруссю, а також у Харківській області. З листопада 2022 року воював на Луганському напрямку. Загинув у бою з російськими окупантами 16 листопада 2022 року.
ВАСИЛЬ завжди був сильний, у самому розквіті сил, доброзичливий та працьовитий, шанував традиції свого краю, піклувався про своїх рідних, будував плани на майбутнє…Проте цим планам не судилося збутися через вторгнення рашистів.
Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття дружині Героя, дітям, батьку Василю, брату Юрію та сестрі Оксані з сім’ями, всій родині, друзям, побратимам… Разом з вами розділяємо невимовний біль втрати рідної людини, доземний уклін Вам.
Нехай Господь прийме душу ВАСИЛЯ у свої обійми та дарує Царство Небесне!
Вічна пам‘ять і слава Герою ВАСИЛЮ ГАВРИЛЮКУ

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне