Проведено чергову 19 сесію районної ради

Опубліковано 08 грудня 2022
Перегляди: 116

Проведено чергову 19 сесію районної ради

07 грудня відбулося чергове засідання 19 сесії районної ради VІІІ демократичного скликання, яку провів голова районної ради Юрій Філипчук. Перш ніж розпочати роботу сесії - священник церкви «Успіння Пресвятої Богородиці Юрій Стефлюк виголосив молитву «Отче наш» за усіх Героїв, які загинули в боях з агрессором та знаходяться в зоні бойових дій на території України, а також благословив на добру працю.  

         Голова районної ради Юрій Філипчук привітав присутніх  з Днем місцевого самоврядування та побажав у цей складний для нашої країни час насамперед якнайшвидшої перемоги над ворогом, миру, здоров`я, злагоди, незламності духу та єдності на шляху розбудови рідної держави  .

         Голова районної державної адміністрації Василь Бровчук  підкреслив, що цього року відзначаємо місцеве самоврядування в умовах війни та побажав  досягнень і успіхів у громадській роботі, вдячності від людей, міцного здоров’я, родинного тепла та стійкості і віри в нашу Перемогу

         Керівники району з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування вручили Грамоти депутатам районної ради: за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток району, високий професіоналізм Оксані Семінівні Волинюк, Ользі Петрівні Петріянчук, Галині Миколаївній Дмитроняк, Василю Петровичу Бровчуку; керуючій справами виконавчого апарату районної ради Світлані Іванівні Ілійчук, начальнику відділу виконавчого апарату районної ради Наталії Михайлівні Сапріянчук.

         Голова районного комітету профспілки працівників державних установ Парасковія Рашковська привітала присутніх з професійним святом та побажала мирного неба, нехай ваш професіоналізм, відповідальність, розуміння та досвід і надалі служать на користь людям. А також вручила Грамоти Обкому профспілки працівників державних установ Юрію Юрійовичу Філипчуку, районної профспілки працівників державних установ Лесі Володимирівній Пип’юк.

         В роботі пленарного засідання взяли участь 15 депутатів районної ради, а також керівники: голова райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації  Василь Бровчук, перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Уршеджук, начальник Верховинського РВ УСБУ Юрій Цебрук, начальник Верховинського районного відділення поліції        відділу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Богдан Сокол,  селищний голова Василь Мицканюк, Зеленський сільський голова Володимир Феркаляк, директор Верховинського районного лісгоспу Юрій Маковійчук, начальник Верховинського комбінату комунальних підприємств Володимир Мицканюк,    начальник фінансового управління райдержадміністрації Всеволод Ватаманюк.

До порядку денного сесійного засідання районної ради на розгляд депутатів було внесено 8 питань, зокрема:

Про районний бюджет на 2023 рік, доповідав Всеволод Ватаманюк; 2. Про затвердження районних програм на 2023 рік: по Комплексній цільовій соціальній програмі розвитку цивільного захисту населення та території Верховинського району від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру на  2023 рік, доповідав Мирослав Маковійчук  - головний спеціаліст з питань цивільного захисту РДА; по Програмі забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи у Верховинському районі на 2023рік доповідав Володимир Ящук – в.о.завідувача сектора з питань мобілізаційної та оборонної роботи РДА;  по

Програмі благоустрою та поводження з твердими побутовими відходами на 2023 рік доповідав Володимир Мицканюк - начальник Верховинського комбінату комунальних підприємств, 3. Про затвердження заходів програми розвитку місцевого самоврядування у Верховинському районі на 2023 рік, доповідала Світлана Ілійчук – керуючий справами виконавчого апарату районної ради, 4. Про затвердження  програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань на 2023 рік, доповідала: Світлана Ілійчуккеруючий справами виконавчого апарату районної ради 5. Про план роботи районної ради восьмого демократичного скликання на 2023 рік  доповідала Світлана Ілійчук – керуючий справами виконавчого апарату районної ради 6. Про результати роботи Верховинського районного лісгоспу за 2021 рік та  І півріччя 2022 року доповідав Юрій Маковійчук – директор Верховинського районного лісгоспу; 7. Про безоплатну передачу майна (лісопродукції) з Верховинського районного лісгоспу доповідав: Володимир Кавінський  – начальник відділу комунального майна, правового та кадрового забезпечення  виконавчого апарату районної ради;  8. Інформація Верховинського районного відділення поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Верховинського району протягом 2022 року доповідав Богдан Сокол – начальник Верховинського районного відділенн поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне