У Білоберізькій громаді відкрито другу поліцейську станцію

Опубліковано 25 грудня 2022
Перегляди: 107
У Білоберізькій громаді відкрито другу поліцейську станцію
23 грудня у Білоберізькій громаді розпочала роботу нова поліцейська станція, яка знаходиться на базі Центру безпеки у селі Яблуниця.
На урочистому відкритті осередку були присутні: голова районної державної адміністрації - начальник військової адміністрації. Василь Бровчук, голова районної ради Юрій Філипчук, начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук, начальник Верховинського відділення поліції Богдан Сокол, старости сіл Білоберізької територіальної громади, депутати та місцеві жителі.
За традицією, отець Василь, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці освятив новенький транспортний засіб, побажав легкої праці на ниві законності та правопорядку
Далі до слова були запрошені посадові особи. Керівниками було зазначено у важливості відкриття даної станції на теренах району і громад зокрема.
Зазначимо, що «Сучасна Поліцейська станція відкрита в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади». Даний проєкт вже успішно впроваджується на території України та Прикарпаття зокрема. Це друга станція у Білоберізькій громаді.
Все це стало можливим завдяки спільним зусиллям та співпраці органів влади, територіальної громади та підрозділів Національної поліції Івано-Франківщини.
У Центрі безпеки відтепер патрулюватиме поліцейський офіцер громади Василь Лаб’юк та буде забезпечувати правопорядок у гірських навколишніх селах у яких проживає більше 5000 мешканців.
 
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне