Шановні верховинці та гості гуцульського краю!

Опубліковано 06 січня 2023
Перегляди: 173

Шановні верховинці та гості гуцульського краю!
Щиросердечно вітаю Вас із Різдвом Христовим.
Різдво Христове – це історична подія, яка відбулась більше двох тисяч років тому, але Господь і сьогодні по-справжньому народжується в серці кожної віруючої людини, яке в ці дні перетворюється на Вефлеємську печеру, що дала притулок Новонародженому Спасителю.
Це свято подарувало людству найголовніше – надію на вічність життя, яка крізь тисячоліття пронизує душі торжеством духовного звершення, сповнює серця теплом і милосердям.
Хай Господнє благословення оберігає та захищає наших захисників і захисниць, які зараз не за святковим столом, а мужньо протистоять російській агресії, дарує мир та благодать нашій землі. Хай Різдвяна зоря благословляє усіх нас, зміцнюючи нашу силу і мудрість, віру у перемогу добра над злом.
Нехай це свято стане початком дороги у новий щасливий рік, який пройде під знаком миру, добра та поваги до ближнього, буде роком багатим на чисті помисли, нові здобутки та приємні події. Сердечно зичу доброго здоров'я, щастя та наснаги на добрі справи в ім'я процвітання нашого гуцульського краю та України!
Христос рождається! Славімо Христа!
З повагою
Голова районної ради Юрій ФІЛИПЧУК

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне