День Героїв Небесної Сотні

Опубліковано 22 лютого 2023
Перегляди: 57
День Героїв Небесної Сотні
Шановні жителі Верховинського району!
20 лютого український народ вшановує Героїв Небесної Сотні, які загинули, захищаючи європейське майбутнє нашої держави.
У цей скорботний день вшанування відваги, сили духу і стійкості ми молитовно звертаємось у пам’яті до всіх тих громадян, які віддали свої безцінні життя під час Революції Гідності. Ці люди – символ самовідданості, відваги та сили духу українського народу. Події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас у прагненні бачити Україну єдиною, соборною і незалежною.
Нам випало бути свідками подій драматичних і надзвичайно болючих, таких, що визначатимуть наше майбутнє. Події ці творилися звичайними людьми – нашими сучасниками, нашими співвітчизниками. На жаль, не всі з них залишилися серед живих.
І сьогодні, вдивляючись в обличчя Героїв Небесної Сотні на фотографіях, згадаймо про їхній подвиг, який вже вписаний у найвеличніші сторінки української історії. Нам належить зробити все, щоб збудувати таку Україну, за яку вони поклали своє життя.
Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв! Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв наше мирне майбутнє, щасливе завтра Української Держави!
Ми, українці, у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і прекрасних синів і доньок.
Слава Українському народові!
Вічна слава Героям!
З повагою
Голова Верховинської районної ради Юрій ФІЛИПЧУК
На зображенні може бути: 1 особа
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне