Проведено чергову 21 сесію районної ради

Опубліковано 18 травня 2023
Перегляди: 29
Проведено чергову 21 сесію районної ради
Сьогодні, 18 травня відбулося чергове засідання 21 сесії районної ради VІІІ демократичного скликання, яку провів голова районної ради Юрій Філипчук. Перш ніж розпочати роботу сесії - декан Верховинського району, священик церкви «Пресвятої Трійці» Дмитро Михавків виголосив молитву «Отче наш» за усіх Героїв, які загинули в боях з агресором та знаходяться в зоні бойових дій на території України, а також благословив на добру працю.
В роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів районної ради, а також керівники: голова райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Василь Бровчук, начальник Верховинського РВ УСБУ Юрій Цебрук, директор національного природного парку «Верховинський» Михайло Нечай, головний інспектор Верховинського районного відділення Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій Сергій Віндик, в.о.керівника апарату райдержадміністрації Галина Максим’юк, начальник фінансового управління райдержадміністрації Всеволод Ватаманюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Білоберізької сільської ради Галина Дмитроняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Зеленської сільської ради Любов Маротчак, Богдан Вірстюк – головний інженер Верховинського районного лісгоспу.
До порядку денного сесійного засідання районної ради на розгляд депутатів було внесено 9 питань, зокрема:
1.Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Верховинського району на 2023 рік. 2. Про підсумки виконання районного бюджету за І квартал 2023 року. 3. Про внесення змін до районного бюджету на 2023 рік. 4. Інформація про роботу Верховинського районного відділення Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій за 2022 рік та І квартал 2023 року. 5. Інформація про роботу національного природного парку «Верховинський» за 2022 рік. 6. Інформація про роботу відділу освіти, молоді та спорту Верховинської селищної ради за 2022 рік. 7. Інформація про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Білоберізької сільської ради за 2022 рік. 8. Інформація про роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Зеленської сільської ради за 2022 рік. 9. Інформація про роботу комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Верховинської селищної ради за 2022 рік.
По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне