Про участь органів місцевого самоврядування Верховинського району в щорічних обласних конкурсах

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 08 квітня 2021 р. № 17-р

селище Верховина

 

 Про участь органів місцевого

 самоврядування Верховинського

 району в щорічних обласних конкурсах

 

      Відповідно  до положень про обласні конкурси «Громада  кращого довкілля», «Краща спортивна громада» та «Краща  етнокультурна громада», заходів Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2021 рік, затверджених  рішенням обласної ради від 29.05.2020р. №1457-35/2020, враховуючи вимоги до учасників відповідних обласних конкурсів, розпорядження Івано- Франківської обласної ради від 30.03.2021р. №230-р «Про оголошення обласних конкурсів розвитку місцевого самоврядування», з метою забезпечення участі в зазначених конкурсах органів місцевого самоврядування ( селища та сіл) Верховинського району:

 1.Створити та затвердити  конкурсну комісію з організації проведення І етапу щорічних обласних конкурсів «Громада  кращого довкілля», «Краща спортивна громада» та «Краща  етнокультурна громада» (згідно додатку 1).

 2.Затвердити Положення про порядок проведення І (районного) етапу щорічних обласних конкурсів «Громада  кращого довкілля», «Краща спортивна громада» та «Краща  етнокультурна громада» (згідно додатку 2).

 3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого апарату районної ради Світлану Ілійчук.

 

     Голова районної ради                                             Юрій Філипчук

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне