Новини

ОСТАННЯ ШАНА ЗАХИСНИКУ ВІТАЛІЮ

Розділ Новини
26 січня 2024
Перегляди: 34
ОСТАННЯ ШАНА ЗАХИСНИКУ ВІТАЛІЮ
Сьогодні Верховинщина прощалася із полеглим на війні Героєм, жителем селища Верховина ВІТАЛІЄМ КВАРЦЯНИМ
Траурну колону люди зустрічали на колінах, а вже біля Героїв Небесної Сотні в селищі Верховина священнослужителі відправили панахиду за загиблим Воїном ВІТАЛІЄМ.
Віддати останню шану Захиснику до Стели прийшли керівництво та жителі району, військовослужбовці, друзі та найрідніші люди.
ВІТАЛІЙ КВАРЦЯНИЙ народився 13 серпня 1982 року в селі Хоросно Коломийського району.
Солдат, стрілець 1-го відділення, 3-го взводу, 3-ї стрілецької роти, військової частини А7370.
З початком повномасштабного вторгнення в березні 2022 року Захисник ВІТАЛІЙ не задумуючись став до лав Збройних Сил України. Загинув Герой 09 вересня 2023 року в ході виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області.
ВІТАЛІЙ СВЯТОСЛАВОВИЧ був доброзичливою людиною, вірним другом та побратимом. Захисник свідомо обрав для себе не простий шлях воїна. Він пішов захищати Україну та її народ, за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку своєї родини.
Висловлюємо щирі співчуття дружині Уляні, синам Борису і Тарасу, донечкам Діані та Валентині, друзям та побратимам.
Вічна і світла пам’ять Герою ВІТАЛІЮ!

26 січня 2024 року День жалоби на території Верховинського району

Розділ Новини
25 січня 2024
Перегляди: 34
26 січня 2024 року День жалоби на території Верховинського району
Відповідно до спільного розпорядження голови Верховинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації та голови Верховинської районної ради оголошено 26 січня 2024 року Днем жалоби на території Верховинського району з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України, уродженця селища Верховина Верховинського району
ВІТАЛІЯ СВЯТОСЛАВОВИЧА КВАРЦЯНОГО.
На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій району незалежно від форм власності.
Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території району, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

І знову болюча втрата для Верховинського району

Розділ Новини
25 січня 2024
Перегляди: 22
І знову болюча втрата для Верховинського району
На превеликий жаль за даними ДНК експертизи стало відомо, що своє життя за вільну, незалежну Україну віддав солдат КВАРЦЯНИЙ ВІТАЛІЙ СВЯТОСЛАВОВИЧ з селища Верховини.
Загинув Герой 06 вересня 2023 року в районі Новодарівка Пологівського району Запорізької області під час виконання бойового завдання по здійсненню заходів із забезпечення національної безпеки і оборони держави.
КВАРЦЯНИЙ ВІТАЛІЙ СВЯТОСЛАВОВИЧ народився 13 серпня 1982 року. Був стрільцем першого відділення третього взводу третьої стрілецької роти.З честю і гідністю виконував поставлені завдання. Боровся за вільну і незалежну Україну до свого останнього подиху.
У Героя ВІТАЛІЯ залишилася дружина та четверо діток.
Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Захисника. Схиляємо голови в скорботі та розділяємо Ваш пекучий біль.
 
Зустріч з Захисником України КВАРЦЯНИМ ВІТАЛІЄМ СВЯТОСЛАВОВИЧЕМ відбудеться завтра, 26 січня 2024 року.
О 12⁰⁰год траурний кортеж вирушить з Буковецького перевалу.
О 12³⁰год - панахида біля стели Героїв Небесної Сотні.
Прохання до жителів району зустріти траурний кортеж з тілом Героя України ВІТАЛІЯ КВАРЦЯНОГО біля своїх будинків, установ… з лампадками та квітами та гідно провести Захисника в останню дорогу.
 
Світла пам‘ять та слава Герою ВІТАЛІЮ!

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне