Новини

Зустріч з полеглим Героєм - ЮРІЄМ ШЕКЕРЯКОМ

Розділ Новини
06 січня 2024
Перегляди: 40
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ Верховинського району !
Завтра, 07 січня 2024 року, відбудеться зустріч з полеглим Героєм - ЮРІЄМ ШЕКЕРЯКОМ з селища Верховина.
О 12:30 год – панахида за загиблим Воїном біля стели Героїв Небесної Сотні в селищі Верховина.
Прохання до жителів району зустріти траурний кортеж з тілом Героя України ЮРІЯ ЮРІЙОВИЧА ШЕКЕРЯКА біля своїх будинків, установ… з лампадками та квітами та гідно провести Захисника в останню дорогу.
Вічна пам'ять Герою!
 
 
 
 

Шановні жителі Верховинського району, дорогі земляки!

Розділ Новини
06 січня 2024
Перегляди: 25
Шановні жителі Верховинського району, дорогі земляки!
Сьогодні відзначаємо третє й завершальне велике свято Різдвяно-Новорічного циклу – свято Богоявлення (Водохреща або Йордан), яке знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа.
Цього дня освячується вода у відкритих водоймах і вважається, що вся вода стає святою, благодатною і цілющою. Християни, традиційно вітаючи один одного, бажають здоров’я від цілющої йорданської святої води. Вважається, що саме в цей день Бог приходить у світ і благословляє на добрі справи.
Нехай свята вода, благословенна самим Господом, зцілить кожного духовно і тілесно, змиє зневіру, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ!
Бажаю нашим Захисникам сталевого здоров’я, витримки, сил та незламної віри! Хай Господь оберігає їх і благословляє, щоб кожен воїн повернувся до своєї родини цілим та неушкодженим!
Тож нехай з кожною краплею святої води проллється спокій в наші душі, а серця очистяться від усього недоброго і наповняться любов’ю, миром і Божою благодаттю!
З повагою
Голова Верховинської районної ради
Юрій ФІЛИПЧУК
На зображенні може бути: 1 особа та текст

І знову біль…сум…втрата для Верховинщини

Розділ Новини
05 січня 2024
Перегляди: 23
І знову біль…сум…втрата для Верховинщини
З глибоким сумом повідомляємо, що ми втратили ще одного Героя, Воїна-Захисника, старшого техніка мінометної батареї 102 бригади 201-го батальйону військової частини А7370, сержанта - ШЕКЕРЯКА ЮРІЯ ЮРІЙОВИЧА, 9 жовтня 1993 року народження, жителя селища Верховина присілок Плай.
З початком повномасштабного вторгнення одразу ж відправився на захист нашої країни. Вірний військовій присязі, при виконанні бойового завдання з захисту нашої держави загинув 01 січня 2024 р. в районі населеного пункту Новодарівка, Пологівського району Запорізької області.
Нагороджений пам’ятною медаллю «За мужність та відвагу» та почесним надгрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий Хрест».
ЮРІЙ був відважним воїном та вірним сином українського народу, прикладом патріотизму і самопожертви.
Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким, побратимам Захисника ЮРІЯ ШЕКЕРЯКА.
Вічна пам'ять і слава нашому Герою!

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне