Новини

І знову сум.. біль.. сльози

Розділ Новини
13 лютого 2024
Перегляди: 15
І знову сум.. біль.. сльози
З глибоким жалем повідомляємо, що підтвердилась трагічна звістка, в яку не хотілось вірити про загибель Героя - МИКОЛИ СТРУЦЯ, якого з вересня 2023 року вважали зниклим безвісти.
Не висихають сльози матерів, дружин, дітей…
Війна один за одним забирає їхніх синів, чоловіків, татусів. Звістки чорними воронами летять у район. І темніє день, розриваються серця від болю.
Сержант СТРУЦЬ Микола Іванович, 21.05.1981 р.н. загинув 14.09.2023 року (був опізнаний 08.02.2024 року) під час виконання бойового завдання в районі н.п. Новодарівка Пологівського району Запорізької області. МИКОЛА залишився назавжди вірним військовій присязі, адже, беручи участь в обороні нашої Батьківщини, захищаючи кожного з нас віддав найцінніше – своє життя.
Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу загибелі нашого земляка та Героя – Миколи Івановича СТРУЦЯ – та розділяють їх горе.
Загибель нашого Героя-Захисника – це відкрита і болюча рана усього району.
Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу... Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голови в глибокій скорботі.
Нехай Всемилостивий Господь прийме світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають.
Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій Його душі!
Вічна шана і слава Тобі, Герою!
На зображенні може бути: 1 особа та текст

Верховинщина зустріла своїх чемпіонів

Розділ Новини
13 лютого 2024
Перегляди: 12
Верховинщина  зустріла своїх чемпіонів
Переможця етапу Кубка Європи зі снобордингу Михайла ХАРУКА та рекордсмена України у стрибках з трампліна, майстра спорту України міжнародного класу, учасника Олімпійських Ігор Євгена МАРУСЯКА.
12 лютого у Верховині відбувся захід приурочений нагородженню спортсменів –верховинців за високі досягнення та численні здобутки на світовій спортивній арені у зимових видах спорту. Спортсмени враховуючи щільний графік змагань та тренуваннь все ж таки змогли виділити час і завітати до рідного гуцульського краю!
Грамоти Верховної Ради України та нагрудні знаки спортсменам вручали народна депутатка України Олена Вінтоняк, голова відділення Національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, за участі обласних депутатів, представників районної та селищної влади, майстрів спорту, тренерів, учнівської молоді.
Щиро вітаємо спортсменів з потужними виступами на світових змаганнях, бажаємо найвищих нагород та вагомих здобутків. Миру і перемоги!
Пишаємося нашими спортсменами. Бажаємо подальших спортивних успіхів та перемог і вболіваємо за наш спортивний фронт!
Слава Україні!
Досягнення у зимовий видах спорту Верховинців:
🔰Харук Михайло (сноуборд)
- чемпіон світу серед юніорів 2019 року;
- чемпіон всесвітньої універсіади в м. Лейк – Плесід (Америка);
- 3-разовий переможець Кубку Європи;
- 9-разовий чемпіон України.
🔰Марусяк Євген (стрибки на лижах з трампліну)
- переможець континентального Кубку 2023 року;
- 6-разовий чемпіон України;
- рекордсмен України за дальністю польоту на лижах (213,5 метрів).

Робоча зустріч з науковцями

Розділ Новини
10 лютого 2024
Перегляди: 104
На початку лютого, голова Верховинської районної ради Юрій Філипчук зустрівся з представниками Волинського національного університету імені Лесі Українки, доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Олександром Семеновим, доцентом кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Наталією Семеновою, доктором економічних наук, професором, завідувачем кафедри економіки і торгівлі Оленою Павловою, а також доктором економічних наук, професором, професором кафедри економіки і торгівлі Костянтином Павловим.
Обговорили зміст нових освітньо-професійних програм "Економіка та безпека бізнесу", а також "Підприємництво, торгівля та організація бізнесу".
В процесі зустрічі з головою Верховинської районної ради було відзначено високий рівень актуальності, особливість та необхідність реалізації зазначених освітніх програм в різних регіонах України, зокрема на її Західних територіях, з огляду на постійне підвищення кількості тимчасово переміщеного населення, а також релокації бізнесових структур.
У свою чергу Юрій Філипчук розповів про високий рівень ефективності реалізації волонтерської політики та активну громадянську позицію населення Верховинського району. Запропонував відобразити зазначений важливий напрям при підготовці бакалаврів та магістрів з економіки, підприємництва та торгівлі у Волинському національному університету імені Лесі Українки.
 
 
 
 
 
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне