Новини

У Верховині відзначили День Соборності України

Розділ Новини
23 січня 2024
Перегляди: 27
У Верховині відзначили День Соборності України
День Соборності України, який щороку відзначають 22 січня, є одним із найважливіших для нашої держави. Особливе значення має сьогодні, коли Україна знову бореться з лютим російським ворогом. Тож, надзвичайно важливим є виховання патріотичного духу і любові до рідної держави у юного покоління.
В межах відзначення Дня Соборності відбувся масштабний живий ланцюг єднання за участі керівництва району, сільських старост, працівників установ та організацій учнівської молоді та освітян Верховинської селищної ради.
День Соборності - це найперше день єднання усіх українців. День, який демонструє перед усім світом неподільність України та стійкість нашої нації. Цьогоріч це свято проходить під гаслом «Соборність України- соборність наших душ».
Ми знову змушені відстоювати свою єдність, незалежність та свободу.
 
 
 
 
 

22 січня - День Соборності

Розділ Новини
22 січня 2024
Перегляди: 31
22 січня - День Соборності
Сьогодні ми відзначаємо особливий день - День Соборності України. Це свято вшановує акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, який було проголошено у 1919 році. Цей день символізує єднання українського народу на його рідній землі!
День Соборності - потужний рушій у щоденному протистоянні російському злу. Кожен з нас на своєму фронті доводить, що російському агресору не вдасться подолати наше прагнення до волі.
Щиро вітаю усіх з цим надзвичайно важливим святом. Бажаю міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини. Якнайшвидшого повернення кожного українського захисника і захисниці, наших Героїв, до своїх родин.
Вічна та світла пам'ять загиблим!
Разом до Перемоги!
Слава Героям! Слава Україні!
 
З повагою
Голова районної ради Юрій ФІЛИПЧУК
 

ОСТАННЯ ШАНА ЗАХИСНИКУ ВОЛОДИМИРУ

Розділ Новини
21 січня 2024
Перегляди: 39
ОСТАННЯ ШАНА ЗАХИСНИКУ ВОЛОДИМИРУ
Сьогодні Верховинщина прощалася із полеглим на війні Героєм, жителем селища Верховина, ВОЛОДИМИРОМ СЕМОТЮКОМ.
Траурну колону люди зустрічали на колінах, а вже біля Героїв Небесної Сотні в селищі Верховина священнослужителі відправили панахиду за загиблим Воїном ВОЛОДИМИРОМ.
Віддати останню шану Захиснику до Стели прийшли керівництво та жителі району, військовослужбовці, друзі та найрідніші люди.
ВОЛОДИМИР загинув при виконанні бойового завдання з захисту нашої держави 14 січня 2024 р. в районі населеного пункту Спірне, Бахмутського району.
Біль та розпач від втрати переповнює кожного з нас, адже Україна у війні втрачає найкращих своїх синів і дочок. Таким був ВОЛОДИМИР - мужніми та добрим воїном, вірним військовій присязі.
Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким, побратимам Захисника ВОЛОДИМИРА СЕМОТЮКА.
Низький уклін ГЕРОЮ ВОЛОДИМИРУ!

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне