Остання шана Захиснику ВАКАЛЮКУ Володимиру Мирославовичу

Опубліковано 26 грудня 2023
Перегляди: 37
Остання шана Захиснику ВАКАЛЮКУ Володимиру Мирославовичу
Ще одна душа відлетіла у височінь і поповнила небесне військо… ВАКАЛЮК Володимир Мирославович - народився 26 листопада 1963 року в селищі Верховина. Після закінчення школи в 1980 році поступив на навчання в Івано-Франківський медичний інститут на лікувальну справу, яку закінчив в 1986 році з відзнакою. Працював у Кіровоградській міській лікарні. У 1987 році працював у Верховинській районній лікарні. У 1990 року – лікар анестезіолог у Тлумацькій лікарні. 1993 рік - директор у приватній лікарні.
Він був справжнім професіоналом своєї справи. Чуйний, людяний. доброзичливий, організований.
Володимир ВАКАЛЮК був мобілізований 14 вересня 2022 року. Сумлінно та з великою відповідальністю ніс службу на посаді заступника командира третьої стрілецької роти з морально-психологічного забезпечення. Користувався повагою та авторитетом серед значно молодших побратимів. Звільнений зі служби 26.11.2023 року у зв’язку з досягненням 60-річного віку.
Для нас Володимир - Герой. Для рідних – два крила які давали надію, які підступно обірвала навіки війна.
Висловлюємо щирі співчуття дружині – Світлані, сину – Ігорю, брату – Мирославу та всім хто його знав. ВОЛОДИМИР назавжди залишиться в наших серцях як відданий своїй державі і чудовою людиною.
Ми завжди будемо пам’ятати його великий внесок на благо нашої країни та безсмертність його духу.
Вічна і світла пам’ять Володимиру ВАКАЛЮКУ!
Слава Україні!
 
 
 
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне