Сьогодні голова районної ради Ivan Shkindiuk спільно з сільським головою села Верхній Ясенів Дмитром Мартищуком взяв участь у додатковій консультації щодо перспективних планів формування спроможних громад

Опубліковано 28 січня 2020
Перегляди: 434

Сьогодні голова районної ради Ivan Shkindiuk спільно з сільським головою села Верхній Ясенів Дмитром Мартищуком взяв участь у додатковій консультації щодо перспективних планів формування спроможних громад, яка відбулася у Міністерстві розвитку громад і територій у м. Києві, щодо обговорення проєкту перспективного плану формування об’єднаних територіальних громад Івано-Франківської області.

Іван Юрійович висловив свою думку, що формування об’єднаних територіальних громад у гірських місцевостях має враховувати специфіку проживання людей, а токож наголосив, що реформи мають проводитися для людей і не припустимо їх робити без погодження з громадами.

Дмитро Мартищук, голова сільської ради села Верхній Ясенів доніс до присутніх волю жителів, які на сходах селян вирішили добровільно об’єднатися з селищем Верховиною та іншими селами в одну об’єднану територіальну громаду – Верховинську ОТГ, а не до Білоберізької ОТГ.

Сюжет: https://youtu.be/OneXOaK6wks

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне