Шановні верховинці!

Опубліковано 09 листопада 2020
Перегляди: 200
Щиро вітаю Вас з Днем української писемності та мови. Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови, приурочений українському літописцю Нестору – послідовнику творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.
Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу; найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність! Маємо безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу.
Тернами стелився її шлях. Переслідувана у власному домі, вона проростала й увічнювалася палким словом Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки, інших постатей національної культури, українським народом.
Всебічна підтримка державної української мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток – почесна місія кожного громадянина України. Робімо все, кожен на своєму місці, для того, щоб берегти і примножувати те велике надбання, яке принесли в Київську державу наші пращури, яке розвивали і продовжують розвивати чимало наших земляків.
Спільне завдання всіх нас – зміцнювати авторитет і престижність української мови, утверджувати рідну мову як духовну основу української державності.
Нехай материнське слово буде для всіх нас оберегом. Щастя вам, добра, нових здобутків в ім’я утвердження незалежної України!
Голова районної ради Іван Шкіндюк
Голова райдержадміністрації Василь Бровчук

 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне