Відзначено у Верховині Всесвітній День туризму та День туризму в Україні

Опубліковано 24 вересня 2021
Перегляди: 202
У Верховині відзначили Всесвітній День туризму та День туризму в Україні
З цієї нагоди 23 вересня у конференц-залі готелю «Верховель» проведено конференцію під назвою «Перспективи розвитку туризму Верховинської селищної ради», за участю голови Верховинської районної державної адміністрації Василя Бровчука, Верховинського селищного голови Василя Мицканюка, голови Верховинської районної ради Юрія Філипчука, першого заступника голови райдержадміністрації Світлани Уршеджук, заступниці селищного голови Марії Маківничук.
Голова районної ради Юрій Філипчук привітав працівників туристичної галузі.
 
 
Вітаю з Днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок. Туризм, який останнім часом набув широкого розвитку, сприяє пожвавленню міжрайонних, міжнародних обмінів та людських контактів. Наш район, з його географічним розташуванням, неповторними краєвидами, багатою історією та привітними і щирими людьми, має всі умови для розвитку туризму. Бажаю працівникам індустрії туризму міцного здоров’я, щастя, благополуччя, завзяття, наснаги та цікавих зустрічей і відкритті у пізнанні навколишнього світу.
Під час конференції експерт з розвитку сільських територій Тарас Антонюк представив презентацію культурно-туристичного маршруту «Гуцульські сирні плаї».
Далі відбулося обговорення питання створення туристичної ради при Верховинської селищній раді та проведено анкетування з метою аналізу стану туристичної діяльності у селищній раді та для поліпшення роботи в туристичній сфері.
Представників туризму відзначено Грамотами селищної ради за плідну працю та внесок у розвиток туризму на Верховинщині. 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне