Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника і захисниці України, 80-та річниця створення УПА та День Українського козацтва

Опубліковано 14 жовтня 2022
Перегляди: 67
14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника і захисниці України, 80-ту річницю створення УПА та День Українського козацтва. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших захисників.
Цей день поєднав невмирущі християнські та славетні героїчні традиції українського народу, став символом нерозривного зв’язку усіх поколінь, хто обороняв та сьогодні обороняє нашу рідну землю.
Сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок, та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.
Ми згадуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю Героїв – захисників української землі, з болем у серці вшановуємо пам’ять всіх нескорених українців – захисників Вітчизни, які поклали свої голови на вівтар нашої перемоги.
Шановні захисники та захисниці України! Дякуємо вам за відданість країні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!
Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне