Молимося і пам’ятаємо про наших Героїв

Опубліковано 05 січня 2023
Перегляди: 170
Молимося і пам’ятаємо про наших Героїв!
Сьогодні у церкві Успіння Пресвятої Богородиці верховинців об’єднала спільна молитва за світлі душі наших Героїв, котрі загинули захищаючи територіальну цілісність рідної держави.
Священнослужителі району відслужили поминальну панахиду за невинно убієнними Героями, молилися за їх спокій та вічне життя на небесах.
Усі присутні піднесли слова щирої молитви й за наших захисників, які зараз перебувають на захисті нашої держави, про якнайшвидшу Перемогу та мир.
Після богослужіння за участю родин загиблих Героїв відбулася зустріч з представниками районної влади, начальником відділу Міністерства у справах ветеранів в Івано-Франківській області Володимиром Веркальцем, заступником департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації Уляною Миронюк, головами територіальних громад, працівниками Верховинського РТЦК та СП, ЗМІ району.
Під час зустрічі зазначено, що ми завжди повинні пам’ятати про всіх загиблих Героїв України, які віддали життя, залишивши згорьовані свої сім’ї та підтримувати їх.
Відповідно до Указів Президента Володимира Зеленського «Про відзначення державними нагородами України» Орденом за мужність III ступеня нагороджено (посмертно) солдатів Білатчука Владислава Васильовича та Карабчука Юрія Івановича. Також Медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» нагороджено (посмертно) Дідківського Андрія Миколайовича.
Хай вічною і світлою буде пам'ять про наших Героїв.
Слава Україні! Героям Слава!
 
 
 
 
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне