Відкрито меморіальну дошку загиблому Герою ВЛАДИСЛАВУ БІЛАТЧУКУ

Опубліковано 27 березня 2023
Перегляди: 61
Відкрито меморіальну дошку загиблому Герою ВЛАДИСЛАВУ БІЛАТЧУКУ
26 березня у селі Замагора відбувся захід присвячений відкриттю меморіальної дошки солдату, навіднику гірсько-штурмового відділення, учаснику бойових дій з 2014 року ВЛАДИСЛАВУ БІЛАТЧУКУ, який загинув 27 березня 2022 на Житомирщині виборюючи свободу та територіальну цілісність нашої держави.
Віддати шану Герою прийшла мама полеглого героя Антоніна Федорівна, родичі, представники влади, педагоги, друзі, однокласники, військовослужбовці, побратими, учнівська молодь та місцеві жителі.
Вшанування світлої пам´яті Героя Владислава розпочалося у будинку культури с.Замагора з лінійки-реквієму, під час якої під час якого педагоги гімназії розповіли про життєвий шлях нашого безстрашного воїна-героя, котрий боровся з ненависним російським агресором починаючи з 2014 року, далі у лютому 2023 року знову пішов захищати батьківщину і боровся за незалежність до свого останнього подиху.
Далі відбулося відкриття меморіальної дошки на фасаді дзвіниці храму Чуда Архистратига Михаїла. Настоятель храму отець Володимир освятив пам´ятний знак та провів поминальну панахиду на місці поховання Героя ВЛАДИСЛАВА БІЛАТЧУКА.
Зазначимо, що загиблий Герой посмертно нагороджений відзнакою Президента України – медаллю за участь в АТО», орденом «За мужність III ступеня» посмертно.
На завершення заходу присутні поклали квіти та лампадки до меморіальної дошки, яка стала безсмертним символом пам’яті Героя.
 
 
 
 
 
 
 
 

Анонс подій

16 квітня 2019 року об 11-ій годині буде проведено День депутата в районній раді.

ПЛАН проведення Дня депутата >

Звернення райради

Різне